Політика конфіденційності та обробки персональних даних

Згідно Закону України “Про захист персональних даних”, заповнюючи дані реєстраційної форми (замовлення) та проставляючи відмітку про ознайомлення з даною Політикою конфіденційності та обробки персональних даних (далі – Політика конфіденційності) Ви даєте згоду на обробку Ваших персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, при видачі/продовженні невиключної ліцензії на використання комп’ютерної програми.
Ви також погоджуєтесь з тим, що Власник персональних даних має право надавати доступ та передавати Ваші персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, виключно, якщо при цьому не змінюється мета їх обробки та лише у випадках, передбачених
даною Політикою конфіденційності та /або законодавством України.
Ми цінуємо Ваше право на особисте життя та нерозголошення Ваших персональних даних. Ця Політика конфіденційності – правила, якими користуються всі співробітники нашої компанії, та регламентує збір і використання персональних даних, які може бути запитані/отримані при придбанні комп’ютерної програми.

1. Обсяг персональних даних

При здійсненні замовлення придбання комп’ютерної програми та заповненні реєстраційної форми (замовлення), Ви надаєте, для обробки свої персональні дані – зокрема, ім’я, адреси, контактні номера телефону, адреса електронної пошти, тощо.
Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають їх свідомо та з власного бажання. Для того щоб зробити замовлення комп’ютерної програми чи іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних»*, уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх
умовами.

2. Мета збору персональних даних

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей.

При цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей:

Отримання замовлення.

Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, яке Ви зробили, для обробки Ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети – задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.

Спілкування з Вами.

Ми можемо використовувати Ваші персональні дані, для зв’язку з Вами, наприклад повідомити Вас про зміну у нашому продукті або надіслати Вам важливі повідомлення та інші подібні повідомлення, що стосуються замовлення, що було Вами зроблено та зв’язатися з Вами в цілях, пов’язаних з обслуговуванням споживача/клієнта.

Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України.

Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

3. Передача персональних даних третім особам

Ми не продаємо, не передаємо та не розголошуємо персональні дані, яку отримуємо на нашому сайті (програмі), третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо персональні дані лише у випадках визначених чинним законодавством України, а також:

  • ми розкриємо інформацію в випадку запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам;
  • ми розкриємо інформацію третім особам, що надають нам технічну підтримку та послуги (в тому числі з інтернет-еквайрингу) за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення;
  • ми забезпечуємо захист ПД даних від випадкових втрати або знищення, від незаконної обробки, у тому числі незаконного знищення чи доступу до персональних даних комплексом технічних та організаційних заходів.

4. Місцезнаходження персональних даних

Власником персональних даних є «А5 бухгалтерія. Мікробізнес».
Персональні дані зберігаються в автоматизованих системах та на паперових носіях «А5 бухгалтерія. Мікробізнес» за адресою : 04112, Україна, м. Київ, вул. В. Хвойки, 15/15. https://a5mybiz.com/

* 1. Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід’ємними і непорушними.

2. Суб’єкт персональних даних має право:

  1. знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  3. на доступ до своїх персональних даних;
  4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  5. пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  6. пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  8. звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
  9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  11. відкликати згоду на обробку персональних даних;
  12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.